Even voorstellen

Tekstcorrectie en redigeren

Corrigeren en redigeren doe ik al zeer geruime tijd, o.a. als internationaal-, medisch- en directiesecretaresse. Dat loopt uiteen van medische artikelen voor internationale tijdschriften, scripties en afstudeeronderzoeken tot mailings en uitnodigingen voor premières. Corrigeren en redigeren is in die functies een belangrijke taak, het is dan ook een tweede natuur geworden om op die manier te lezen. Accuratesse is hierbij een onmisbare eigenschap. 

Daarnaast corrigeer en redigeer ik websites, jaarverslagen, scripties, boeken, afstudeeronderzoeken, offertes, folders, sollicitatiebrieven et cetera. Door de diversiteit aan onderwerpen heb ik een brede algemene kennis ontwikkeld die helpt bij nieuwe opdrachten snel de kern van de tekst te doorgronden. Redigeren en/of corrigeren gaat dan vaak vanzelf. Zo nodig zoek ik op of vraag ik na wat ik niet weet, maar u kunt er van op aan dat de strekking van uw verhaal altijd gewaarborgd blijft.

Wilt u meer weten over mijn werkervaring, bekijk dan mijn portfolio. Bent u nieuwsgierig naar mijn tarieven, dan kunt u de pagina tarief en werkwijze bezoeken. Middels het contactformulier kunt u verdere vragen stellen of een afspraak maken.

info@tekstcorrectiegroenewoud.nl | 06 – 28 505 806 | KvK: 68028903